Reflectie - logo
Start - Eerdere Producties - Contact - Links

De Zolder - de eerste Nederlandse Dramacal

De Zolder 2009

Op een zolder in een ouwe doos liggen plaatjes van verloren momenten. Ze weerspiegelen voorbije tijden die hun sporen hebben nagelaten. Christina en Martin zijn getekend door deze sporen. Samen hebben ze stormen doorstaan. Ondanks harde rukwinden hebben ze elkaars handen niet losgelaten. Als Christina de doos met foto’s herontdekt, gaan echter bij Martin oude littekens open. Staat onverwerkt leed hun toekomst in de weg? Middels flashbacks wordt u meegenomen in een herkenbaar verwerkingsproces van verschillende emoties. Laat u meevoeren in dit gevoelige verhaal waarin de spiegel van Reflectie ook dit keer niet ontbreekt. Een muzikaal theaterstuk dat u niet mag missen!

Op 17 en 18 april 2009 zullen voorstellingen te zien zijn in het Stadstheater te Zoetermeer. Aanvang is 20.30, kaarten zijn verkrijgbaar bij het Stadstheater voor € 8,50.


In samenwerking en met dank aan
(C)Copyright 2004-2010 E. Chappin en Reflectie .... Vermenigvuldiging van onderdelen van deze website verboden zonder toestemming van Theatergezelschap Reflectie .... Bezoekers: 107820