Reflectie - logo
Start - Eerdere Producties - Contact - Links

Hebbes! - een muzikaal blijspel

Hebbes 2008

Een ouderwetse, verzuurde man van stand (Roderick) woont samen met zijn dochter (Ellen).

Hun band is moeizaam. Hij is rechtlijnig en vindt vrouwen slechts geschikt voor de huishoudelijke taken; zij is in haar luxe leventje op dit vlak echter weinig bijgebracht en bezit over twee linkerhanden. Nu er geen huishoudster is, heeft zij desondanks de huishouding op zich genomen. Dit leidt begrijpelijkerwijs tot een aantal bloopers, waar vader wanhopig van wordt, maar waar u als publiek de humor zeker van in zult zien. Door de gespannen verhouding loopt de nerveuze dochter Ellen met een groot geheim rond, hopend en wachtend op een geschikt moment -dat uiteraard nooit komt- om er met haar vader over te praten. Het vriendje van Ellen (Bob) komt te hulp op een heel curieuze wijze om te helpen haar geheim te openbaren. Juist op dat ongelukkige moment staat de bemoeizieke zus van Roderick (Rina) voor de deur met haar koffers en het plan om niet heel snel weer te vertrekken. Roderick zit flink met haar in zijn maag, maar gelukkig is daar ook nog de nieuwe "huidshoudster" die goede raad heeft. Hoe "zij" dat doet is nogsal verrassend. Zal Ellen haar geheim kunnen vertellen, zal Rodericks bedillerige zus weer huiswaarts vertrekken en loopt alles met een sisser af? Kom en zie het zelf in dit verwarrende, maar uiterst komische verhaal.

Op 11 en 12 april 2008 zullen voorstellingen te zien zijn in het Stadstheater te Zoetermeer. Aanvang is 20.30, kaarten zijn verkrijgbaar bij het Stadstheater voor 8,50.


In samenwerking en met dank aan

-
(C)Copyright 2004-2010 E. Chappin en Reflectie .... Vermenigvuldiging van onderdelen van deze website verboden zonder toestemming van Theatergezelschap Reflectie .... Bezoekers: 107821